Kontakt oss:

Hageveien 2,
3170 SEM

Se kart

 

Tlf:  33 33 33 22
Fax: 33 33 33 35

  post@jarlsbergreiser.no
  

 


Ølfestival

ØLFESTIVAL I BREMEN

 

Reisen for deg som vil oppleve en tysk oktoberfestival. Bremens store ølfest – ”Bremen Freimarkt” – er Nord-Tysklands svar på ølfesten i München. 4 millioner mennesker lokkes til denne festen i løpet av en 14 dagers periode. På Bürgeweide setter de opp festhaller og et stort tivoli. Her finnes alt fra Bayersk ompa-ompa musikk til pop og rock. Tysk mat i mange varianter og smaker og selvfølgelig øl i store krus. Vi har det gøy, prøver gode spesialiteter og deltar i den tyske folkefesten der alle, stor som liten – gammel og ung, er med.

 

22.10. Vi reiser fra Vestfoldbyene og inn til Oslo hvor Color Line har avgang kl. 14.00. Vi får god tid til å utforske dette flotte skipet før felles aftensbuffet. Gå ikke glipp av showet senere på kvelden.

23.10. Frokost serveres i buffetrestauranten før ankomst Kiel kl. 10.00. Bussen venter på oss på kaia. Det er ikke mer enn litt over 20 mil til Bremen. Vi tar en liten rundtur i Bremen så vi vet hvor vi skal gå før vi kjører til Atlantic Hotel an der Galopprennbahn i utkanten av byen. Ettermiddagen har vi på egen hånd. Felles middag på hotellet.

24.10. Etter frokost kjører bussen de som ønsker det inn til sentrum, og henter til avtalt tid. På ettermiddagen gjør vi oss klare til turens høydepunkt – Oktoberfestivalen. Den foregår i store øltelt, hvor det kan kjøpes mat og selvfølgelig øl i store mugger…………

25.10. Etter frokost setter vi oss i bussen og kjører til et stort shoppingsenter rett utenfor Kiel og gjør de siste innkjøp før Color Line har avgang kl. 14.00. Noen vil kanskje slappe av litt før felles middagsbuffet. Gå ikke glipp av showet denne kvelden, heller. Det er et helt annet enn på nedtur.

26.10. Vi spiser frokost i buffetrestauranten og nyter innseilingen til Oslo. Ankomst Oslo

kl. 10.00. Bussen står igjen og venter på oss på kaia og bringer oss hjem.


Meld deg på her
 

Fakta:

Avreisedato. 22. oktober

5 dager

Pris pr person: kr 4.490,-

Tillegg for enkeltlugar/-rom:

kr 1.590,-

Tillegg for utvendig lugar:

Kr. 400,- pr. pers tur/retur

Prisen inkluderer:

             bussreisen

              Oslo - Kiel tur/retur

i innv. dobbellugar

              2 hotellovernatting

              4 frokostbuffeter

              2 aftensbuffeter

              1 middag

              Jarlsbergvert

 

Påstigningstabell D


Postboks 80, 3107 SEM
E-post: post@jarlsbergreiser.no
Site powered by WebOfficeOne ©